Particularități pentru Moldova

Condițiile de cumpărare sunt documente cu caracter general al căror obiective sunt reglementarea relațiilor dintre întreprinderile Premier Energy și furnizorii săi.

Aceste condiții se aplică în cazul contractelor de lucrări și servicii, achiziționarea de materiale și/sau echipamente precum ar fi asamblarea acestora de comun acord dintre companiile Premier Energy și furnizorii acestora.

Condițiile generale constau dintr-o parte generală aplicabilă tuturor contractelor (Conditii generale globale), indiferent de țara în care are loc, și din condiții specifice activității pentru țară (Anexa țară), pentru care continuă să se aplice versiunea curentă.


Condiţii generale globale
Documente în vigoare pentru contractări în Republica Moldova începând cu 9 februarie 2015. Traducere legalizată actului notarial prezentat în faţa notarului din Madrid Don Fernando, de la Cámara García, pe 14 noiembrie 2013, cu numărul de protocol 1979

Condiţii specifice activității pentru ţară
Document în vigoare pentru contractări în Republica Moldova începând cu 9 februarie 2015. Formalizat prin intermediul actului notarial prezentat de notarul din Republica Moldova Cutian Aliona, cu numărul de protocol 4652 din 24 decembrie 2014