Cum po╚Ťi fi furnizor?

├Änregistrarea ├«n registrul de furnizori se efectueaz─â prin intermediul diferitor Unit─â╚Ťi de Achizi╚Ťii, care determin─â comoditatea sau necesitatea de a incorpora noi furnizori ╚Öi se formeaz─â prin intermediul invita╚Ťiei la procesul de Evaluare Ini╚Ťial─â a Furnizorilor.

Acest proces de Evaluare Ini╚Ťial─â este primul nivel pentru ├«nregistrarea furnizorilor. ├Än el, furnizorul ├«ndepline╚Öte un chestionar, declara╚Ťie, f─âr─â a prezenta documente ╚Öi se analizeaz─â calificarea sa pentru a furniza produse sau servicii, ├«n afar─â de aceasta, se analizeaz─â elementele economico-financiare, resursele tehnice ╚Öi umane, aptitudinea tehnic─â, precum ╚Öi aspectele legale ╚Öi de reputa╚Ťie corporativa. 

├Än acest prim nivel se solicit─â aderarea neechivoc─â a furnizorului la Politica Drepturilor Omului ╚Öi la angajamentul de Securitate ╚Öi S─ân─âtatea la Locul de Munc─â a companiei Premier Energy, de asemenea s─â dispun─â de un Cod Etic ╚Öi angajamentul de a promova practici conform normelor de conduit─â incluse ├«n Codul Etic a companiei. 

├Än caz dac─â trece s─â formeze parte din registrul furnizorilor, procesul de evaluare se realizeaz─â periodic cu caracter anual prin actualizarea chestionarului de c─âtre furnizor. 

Astfel, pentru procesele critice de afacere, se stabilesc ni╚Öte cerin╚Ťe de omologare ╚Öi acreditare a c─âror principii sunt reglamentate ├«n Normativa Intern─â de Calitate a Furnizorilor. 

├Änregistrarea ├«n┬ácatalogul furnizorilor┬áse realizeaz─â prin intermediul direc╚Ťiei de Achizi╚Ťii.

Pentru detalii v─â rug─âm s─â expedia╚Ťi solicitarea dvs. la adresa de email┬á[email protected].