Cum poți fi furnizor?

Înregistrarea în registrul de furnizori se efectuează prin intermediul diferitor Unități de Achiziții, care determină comoditatea sau necesitatea de a incorpora noi furnizori și se formează prin intermediul invitației la procesul de Evaluare Inițială a Furnizorilor.

Acest proces de Evaluare Inițială este primul nivel pentru înregistrarea furnizorilor. În el, furnizorul îndeplinește un chestionar, declarație, fără a prezenta documente și se analizează calificarea sa pentru a furniza produse sau servicii, în afară de aceasta, se analizează elementele economico-financiare, resursele tehnice și umane, aptitudinea tehnică, precum și aspectele legale și de reputație corporativa. 

În acest prim nivel se solicită aderarea neechivocă a furnizorului la Politica Drepturilor Omului și la angajamentul de Securitate și Sănătatea la Locul de Muncă a companiei Premier Energy, de asemenea să dispună de un Cod Etic și angajamentul de a promova practici conform normelor de conduită incluse în Codul Etic a companiei. 

În caz dacă trece să formeze parte din registrul furnizorilor, procesul de evaluare se realizează periodic cu caracter anual prin actualizarea chestionarului de către furnizor. 

Astfel, pentru procesele critice de afacere, se stabilesc niște cerințe de omologare și acreditare a căror principii sunt reglamentate în Normativa Internă de Calitate a Furnizorilor. 

Înregistrarea în catalogul furnizorilor se realizează prin intermediul direcției de Achiziții.

Pentru detalii vă rugăm să expediați solicitarea dvs. la adresa de email furnizor@premierenergy.md.