Campanie de informare cu AEE

├Än contextul necesit─â╚Ťii ├«ntreprinderii m─âsurilor orientate spre atenuarea efectelor negative cauzate de criza energetic─â, ├«n mod special, cele provocate de majorarea cheltuielilor pentru consumul de gaze naturale ╚Öi/sau energie termic─â ├ÄCS ,,Premier EnergyÔÇŁ SRL s-a al─âturat campaniei lansate de Agen╚Ťia pentru Eficien╚Ť─â Energetic─â (AEE) de informare a consumatorilor casnici privind cele mai frecvente m─âsuri de eficien╚Ť─â energetic─â pentru reducerea consumului de energie electric─â ╚Öi termic─â, care ar contribui la mic╚Öorarea costului facturilor, dar ╚Öi la reducerea emisiilor de gaze cu efect de ser─â, precum ╚Öi pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi starea mediului.

├Än acest sens, entit─â╚Ťile ┼či-au propun s─â distribuie un ghid informativ pentru a explica modul ├«n care electrocasnicele ╚Öi diverse obiecte din locuin╚Ť─â consum─â energie, la fel, pentru a oferi sfaturi cum s─â economisim la facturile pentru energie. Consumul de energie al unei case are un impact semnificativ asupra calit─â╚Ťii vie╚Ťii noastre ╚Öi asupra bugetului familiei. Din acest motiv, atunci c├ónd cump─âra╚Ťi o cas─â sau ├«ntreprinde╚Ťi lucr─âri de renovare, este foarte important s─â ave╚Ťi grij─â de cum consuma╚Ťi energia, pentru a nu avea cheltuieli excesive ╚Öi inutile de energie ╚Öi bani.

Descarc─â ghidul aici.

AEE are misiunea de a implementa politica de stat ├«n domeniul eficien╚Ťei energetice, performan╚Ťei energetice a cl─âdirilor, precum ╚Öi a valorific─ârii surselor de energie regenerabil─â, inclusiv prin atragerea ╚Öi gestionarea resurselor financiare ├«n vederea finan╚Ť─ârii proiectelor ├«n domeniile respective ├«ntr-un mod durabil din punct de vedere al mediului ├«nconjur─âtor ╚Öi a schimb─ârilor climatice.

Prin simple ac╚Ťiuni de eficien╚Ť─â vom reu╚Öi s─â ob╚Ťinem economii de bani pentru factura personal─â, dar ╚Öi cea na╚Ťional─â. ├Ämpreun─â putem s─â gestionam eficient consumul resurselor energetice.

Consum─â energia electric─â eficient!