Premier Energy în Moldova – un brand reînnoit, axat pe inovare, eficiență și siguranță

  • Din 25 mai 2023 întreprinderile de distribuție și furnizare ale Premier Energy în  Republica Moldova își schimbă imaginea, adoptând o marcă nouă şi o paletă de culori diferită.
  • Rebranding-ul face parte din strategia de aliniere la nivel corporativ a reprezentării tuturor întreprinderilor din grupul Premier Energy LPC, care operează în Republica Moldova în sectorul distribuției și furnizării de energie electrică și în România în sectorul distribuției și furnizare de gaze naturale, precum și în proiecte de energie regenerabilă.
  • Culorile noii mărci simbolizează serviciile grupului Premier Energy din domeniul energetic: albastru – energie electrică, oranj – gaze naturale,  verde – energie verde.

Amintim că marca Premier Energy a fost lansată în Republica Moldova pe 11 decembrie 2019 în legătură cu achiziția întreprinderilor de distribuție şi furnizare a energiei electrice de către grupul internațional de investiții EMMA Capital.

Rebranding-ul din 2023 este menit să plaseze marca din ţara noastră sub umbrela identității unice, aprobate pentru întreprinderile din grupul Premier Energy din România şi Republica Moldova. Într-o lume în permanentă schimbare noua marcă Premier Energy are un design diferit, aliniat în corespundere cu cerințele corporative unice, şi va folosi o paletă de culori noi. Modificările vizează toate necesitățile de aplicare a mărcii, o parte din ele deja fiind realizate, altele urmând să fie implementate în curând. Rebranding-ul nu va afecta în nici un fel relațiile contractuale ale întreprinderilor cu clienții săi, ele vor continua să-și onoreze plenar toate angajamentele și obligațiunile asumate.

Grupul Premier Energy este unul din actorii de bază ai sectorului energetic din Republica Moldova, întreprinderile sale de distribuție și furnizare a energiei electrice susținând și participând activ în procesul de tranziție energetică prin promovarea energiei regenerabile și a altor proiecte importante, care permit dezvoltarea energiei verzi, diversificarea surselor de furnizare a energiei electrice, precum și consolidarea securității energetice a Republicii Moldova.

Recunoscută ca o companie apropiată de oameni, cu angajamente față de consumatori, cu noua imagine în Republica Moldova Premier Energy va continua să fie o marcă internațională, onorându-și angajamentul de a fi mereu aproape de clienții săi, atunci și acolo unde au nevoie, pentru a le oferi energia de care au nevoie prin soluții simple, accesibile și respectuoase cu mediul înconjurător.

Pe parcursul ultimilor 23 de ani întreprinderile energetice private de furnizare și distribuție a energiei electrice au adus la un nivel superior energia în Republica Moldova, implementând cele mai bune practici și standarde europene de gestiune și investind peste 328 de milioane de euro în modernizarea și extinderea rețelelor electrice pentru îmbunătățirea eficienței și pentru creșterea calității serviciilor. Dincolo de beneficiile evidente pentru clienți și de efectul pozitiv asupra rezultatelor operaționale ale companiei, acest efort se reflectă și în contribuția directă la dezvoltarea economiei moldovenești.

Noua marcă Premier Energy, axată în continuare pe modernizare și inovare, contribuie la consolidarea europeană a companiei, care va depune toate eforturile pentru a face față provocărilor și folosind oportunitățile pentru consolidare și creștere.

Departamentul Relații Externe și Comunicare

ÎCS „Premier Energy” SRL

Arhiva noutăților

mai 2023
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031