Concert dedicat sărbătorilor de iarnă

Premier Energy şi Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici” şi-au valorificat colaborarea cu un concert feeric de sărbători

Pe 27 decembrie la Palatul Republicii, unde îşi are în prezent sediul Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”, a avut loc un concert dedicat sărbătorilor de iarnă. Premier Energy a considerat oportun să susţină financiar organizarea concertului atât din perspectiva angajamentului social de a promova valorile culturii naţionale, cât şi datorită unei colaborări de durată, pe care o are cu această instituţie naţională.

În opinia spectatorilor „December Songs” a fost un concert plin de magie, întreţesută cu emoțiile transmise de artiști și recepționate de public. În scenă au evoluat solistele Tatiana Costiuc, acompaniată de duetul de pianiști Anatolie Lapicus și Iurie Mahovici, şi Elena Demirdjean acompaniată de Marian Stircea, care a bucurat publicul cu compozițiile proprii. Sub acompaniament de cobză au răsunat creații cu tematică de iarnă în interpretarea artistei Violeta Botezatu, iar un accent deosebit de sunet şi vibraţie muzicală din scenă au oferit Concertino Accordion Band şi UniVox VocalBand, care au interpretat creații din palmaresul universal. Seara a fost completată magnific de colinda cetei de colindători din Ansamblul Vocal-Instrumental VANGELIS din localitatea Sălcuța. Magia a fost posibilă conceptului regizoral al regizorului Alexei Chirilă, şi prezentării calde a lui Sergiu Bezniţchi.

Sărbătorile sunt pentru a ne bucura de ele împreună.

Arhiva noutăților

decembrie 2022
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031