Premier Energy susține cel mai important eveniment economic al anului – Moldova Business Week 2020

ÎCS Premier Energy SRL susține cea de-a VII-a ediție a forumului internațional Moldova Business Week (MBW), derulată în perioada 19-20 noiembrie.

Evenimentul este organizat de Agenția de Investiții şi oferă comunității internaționale și locale posibilitatea de a explora noile tendințe economice globale, precum și de a descoperi potențialul investițional al Republicii Moldova. Participanții se vor familiariza cu privire la impactul mega-trendurilor asupra lanțurilor valorice globale și investițiilor străine directe, schimbările economice globale la care ar trebui ajustate strategiile de afaceri pentru a-și asigura în continuare competitivitatea competitiv.

MBW 2020 este o ocazie pentru a explora strategiile schimbărilor globale prin intermediul unor vizionari de talie mondială, iar specificul ediției din acest an este că se desfășoară în format digital cu transmisiune live și poate fi accesat de persoanele interesate din orice colț al lumii. Participanții înregistrați la eveniment au posibilitatea de a interacționa și de stabili contacte direct pe platformă. Totodată, în cadrul forumului sunt prezentate profilurile investiționale ale companiilor autohtone din domeniile: TIC, BPO, R&D, electronică, fashion și sectorul agroalimentar, dar și proiecte naționale de infrastructură destinate investitorilor. 

Printre invitații speciali la eveniment se numără oameni de afaceri și personalități dintre cele mai cunoscute în lume, vizionare în relatarea tendințelor globale din economie, finanțe, medicină, dezvoltare industrială, experți în politici de investiții și întreprinderi.

De asemenea, printre speakerii MBW 2020 se numără reprezentanți guvernamentali, dar și ai mediului de afaceri național.

  • ÎCS Premier Energy SRL este cel mai mare furnizor de energie din Republica Moldova, având peste 20 de ani de experiență și implementare a standardelor europene în Moldova, iar de serviciile sale beneficiază deja 918 000 clienți. Întreprinderea promovează constant un model de afaceri axat pe inovație, soluții inteligente și sustenabilitate, oferind energie, servicii moderne, suportul necesar și soluții adaptate la nevoile clienților săi.

Departamentul Relații Externe și Comunicare

ÎCS „Premier Energy” SRL

Arhiva noutăților

noiembrie 2020
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30