Î.C.S. „Premier Energy” S.R.L. a primit noile certificate de corespundere celor mai înalte sisteme de management al calității, mediului ambiant și sănătății și securității ocupaționale

Cel mai mare furnizor reglementat de energie electrică și-a reconfirmat bunele practici și angajamente privind gestiunea personalului în materie de management a sănătății și securității ocupaționale, a calității și mediului ambiant prin obținerea de noi certificate ISO în urma recertificării de către o companie de profil selectată prin concurs internațional.

În conformitate cu normele din domeniul de certificare, parcurgând cu succes toate etapele de audit extern realizat pe parcursul anului trecut de Societatea Română pentru Asigurarea Calității, selectată în baza unui concurs internațional, Î.C.S. „Premier Energy” S.R.L. a primit recent certificatele care confirmă că întreprinderea a implementat și menține un Sistem de Management al Calității, Mediului Ambiant și Sănătății și Securității Ocupaționale, conform condițiilor din standardele ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 și ISO 45001:2018, cele mai înalte și riguroase, apreciate la nivel internațional.
 

De notat că pentru îmbunătățirea continuă a serviciilor prestate, de asemenea, cu scopul promovării celor mai bune practici privind gestiunea personalului, a calității și a angajamentelor față de mediu, Î.C.S. ”Premier Energy” S.R.L. a implementat începând cu anul 2008 inițial în Departamentul Comercial, după care în întreaga întreprindere și perfecționează continuu cele mai performante sisteme de activitate în toate domeniile, pentru a obține rezultate semnificative, cu impact major asupra calității serviciilor prestate consumatorilor și a creșterii nivelului de satisfacție a acestora legat de toate etapele deservirii pe segmentul furnizării energiei electrice.
 

Administrația Î.C.S. ”Premier Energy” S.R.L. apreciază înalt recertificarea realizată cu succes pe care o consideră drept o dovadă că sistemul ISO aplicat și politica întreprinderii îndeplinesc cerințele celor mai înalte standarde internaționale, spre care tinde în mod constant. Sistemul integrat de management este un instrument eficient, care permite companiei să-și îmbunătățească continuu performanțele, să identifice si să controleze impactul serviciilor sale asupra clienților, personalului și mediului, să gestioneze sistematic procesele identificate, să stabilească obiectivele si sarcinile respective pentru a le îndeplini corespunzător si a demonstra realizarea lor.
 

Caracteristicile și avantajele sistemelor de management reconfirmate sunt multiple și aduc plusvaloare serviciului prestat clienților, activității propriilor angajați și a terților implicați în proces, de asemenea societății și mediului ambiant prin numeroasele beneficii de ordin material, dar și în dimensiunile ecologică și socială.
 

Standardul ISO 9001:2015 referitor la Managementul Calității oferă avantajele îmbunătățirii satisfacției clienților, omogenizării serviciului, creșterii eficienței și reducerea costurilor, creșterii rentabilității economice și consolidării imaginii pozitive a companiei, sporirii motivației lucrătorilor pentru rezultate mai bune. 
 

ISO 14001:2015 atestă implementarea unui Sistem de Management de Mediu și oferă un control eficient al resurselor, obținerea de economii în consumul de apă, energie și alte materii prime, îmbunătățește eficiența proceselor de producție și reduce cantitatea de deșeuri generate. De asemenea reduce riscul de accidente de mediu, îmbunătățește calitatea serviciilor furnizate, îmbunătățește imaginea companiei în fața societății și favorizează relația cu administrațiile locale.
 

ISO 45001:2018 este un Sistem de Management al Sănătății și Securității Ocupaționale (SSM) și recertificarea confirmă că întreprinderea este responsabilă de sănătatea și securitatea în muncă a angajaților și a altor persoane, care pot fi afectate de activitatea ei. Scopul acestui standard este de a furniza un cadru adecvat pentru a gestiona riscurile și oportunitățile referitoare la SSM, de a preveni rănirea și îmbolnăvirea lucrătorilor, de a asigura locuri de muncă sigure și sănătoase. Implementarea SSM permite întreprinderii gestionarea propriilor riscuri în acest domeniu și îmbunătățirea performanței obținute, contribuind și la îndeplinirea cerințelor legale existente.
 

Certificatele de conformitate primite recent de către Î.C.S. „Premier Energy” S.R.L. de la Organul de certificare autorizat sunt valabile 3 ani din data emiterii acestora. În această perioadă întreprinderea va fi verificată suplimentar prin două misiuni de audit de supraveghere. 
 

Societatea Română pentru Asigurarea Calității este unul dintre organismele importante din Europa Centrala si de Est, liderul pieței de certificare si evaluare a conformității din Romania de peste 25 de ani. Are o experiență bogată în certificarea mai multor întreprinderi din domeniul electroenergetic. 

Î.C.S. „Premier Energy” S.R.L.

Departamentul Relații Externe și Comunicare

Arhiva noutăților

februarie 2020
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829