Donăm sânge, oferim viață!

La 28 noiembrie, curent, în cadrul unei campanii interne organizate în colaborare cu Centrul național de Transfuzie de sângelui, peste 20 de voluntari din cele două întreprinderi Gas Natural Fenosa în Moldova au donat sânge pentru ajutorarea persoanelor aflate în situații de urgență medicală.

Pentru recoltarea sângelui de la donatorii voluntari în condiții corespunzătoare la Centrul de sănătate din cadrul întreprinderii de către reprezentanții Centrului de transfuzie a fost desfășurată o colectă mobilă. Procedura a inclus un examen medical prealabil obligatoriu, prelucrarea datelor cu caracter personal a donatorilor și donarea ca atare.

De notat că voluntarii din cadrul Gas Natural Fenosa participă activ la asemenea campanii desfășurate cu regularitate o dată pe an în cadrul întreprinderii, dar și la cele din afara ei, sub auspiciile Centrului Național de Transfuzie de sângelui. Gestul profund umanitar și participarea activă a donatorilor-voluntari din cadrul întreprinderii noastre la mai multe campanii organizate în acest context a fost remarcat în repetate rânduri de către conducerea Centrului Național de Transfuzie a Sângelui, care a oferit companiei noastre Diplome pentru participare, pentru fidelitate și activitate continuă în promovarea donării voluntare de sânge.

Ne bucurăm pentru această înaltă apreciere morală a donatorilor și a gesturilor caritabile ale colegilor noștri, care prin fiecare priză de sânge donat oferă speranțe de viață și de însănătoșire persoanelor ce au nevoie de ajutor. Suntem siguri că bunătatea va salva lumea!

Departamentul Relaţii Externe şi Comunicare 
 
Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A.

Arhiva noutăților

noiembrie 2019
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930