Atenție maximă: condiții meteo dificile cu impact negativ asupra rețelelor electrice. Respectați regulile de securitate!

Vacanța mare a elevilor a început cu fenomene meteorologice extreme. Ploile cu precipitații abundente însoțite de rafale puternice de vânt și căderea copacilor, a crengilor sau a diferitor obiecte purtate de vânt pot fi cauza rupturilor de conductoare ale liniilor electrice aeriene (LEA), iar descărcările electrice din atmosferă pot afecta diverse grupuri și echipamente din instalațiile electrice.

Securitatea copiilor este foarte importantă oricând, dar vă rugăm să vă asigurați că, mai ales pe durata intemperiilor, fiind în vacanță, deseori fără atenția cuvenită a celor maturi, ei sunt în siguranță. Stimați părinți, profesori, educatori, funcționari ai autorităților publice locale,

  • Învățați-i pe copii să respecte regulile de securitate electrică.
  • Atrageți-le atenția să ocolească și să se îndepărteze până la un loc sigur în cazul în care observă fire electrice rupte și/sau căzute la pământ, atârnând în coroanele copacilor, peste garduri sau diferite construcții.
  • Cereți-le să comunice imediat unui adult despre orice cablu ce atârnă suspect pentru a transmite informația respectivă furnizorului de energie electrică sau dacă sunt suficient de maturi să o facă ei cu maximă responsabilitate, oferind serviciului Oficiului telefonic de 24 de ore toate datele solicitate, inclusiv cele de contact.

Despre orice incident informaţi în regim de urgenţă furnizorul de energie electrică prin următoarele canale:

Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A. își asigură consumatorii că va întreprinde toate acţiunile necesare pentru înlăturarea operativă a eventualelor defecţiuni sau avarii.

Departamentul Relaţii Externe şi Comunicare
Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A.

Arhiva noutăților

iunie 2019
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930