Opt primăveri cu „Motivație”

De opt ani pentru angajații și clienții celor două întreprinderi ale Gas Natural Fenosa în Moldova primăvara începe cu „colinda mărțișorului”. Și aceasta nu ar fi posibilă fără partenerul Asociația „MOTIVAȚIE” din Moldova (AMM).
 
Ajuns la a opta ediție, proiectul de confecționare și distribuire a mărțișoarelor confirmă un parteneriat durabil prin asigurarea suportului pentru un grup de meșterițe cu dizabilități, beneficiare ale asociației. Totodată, acesta ilustrează un mod aparte de socializare și colaborare, prin faptul că la diversele sale etape de derulare sunt antrenate nu doar meșterițele, ci și angajații întreprinderii.
 
În dimineața zilei de 1 martie un grup comun de reprezentanți și beneficiari ai AMM și o echipă a întreprinderilor Gas Natural Fenosa în Moldova au parcurs toate birourile de la sediul companiei pentru a înmâna fiecărui angajat câte un mărțișor cu urări de bine la început de primăvară.
 
Victoria Boțan, specialistă în relații publice la AMM, precizează că pentru echipa și beneficiarii Asociației „MOTIVAȚIE” din Moldova, proiectul a devenit unul de suflet. „Societatea noastră dispune de resurse suficiente pentru a oferi persoanelor cu dizabilități modalități decente de a câștiga un ban. Revenim cu drag de fiecare dată pentru a oferi personal câte un mărțișor angajaților Gas Natural Fenosa în Moldova. Este important pentru noi să le transmitem că proiectul ajută real beneficiarii noștri și, totodată, ne oferă tuturor celor implicați multă bucurie și ne apropie, eliminând bariera dizabilității”, spune Victoria Boțan.
 
Tradiţia de a marca împreună sosirea simbolică a primăverii a luat naştere la întreprindere în 2009, când fiecare dintre angajați a primit câte un mărţişor la locul de muncă. De opt ani deja aceasta a luat forma unui proiect derulat în parteneriat cu Asociaţia „MOTIVAŢIE” din Moldova, iar din 2016 meșterițe, voluntari ai AMM și angajați ai Gas Natural Fenosa în Moldova, anterior zilei de 1 martie, se adună la o frumoasă șezătoare, la care împachetează împreună mărțișoarele și, nu în ultimul rând, comunică și se cunosc mai bine. Din 2017 o echipă formată din voluntari și tineri cu nevoi speciale, beneficiari ai Asociaţiei „MOTIVAŢIE” din Moldova (AMM), felicită personal fiecare angajat din sediul administrativ din Chișinău, precum și clienții prezenți în oficiul comercial al Gas Natural Fenosa în Moldova.
 
În 2019 meșterițele beneficiare ale AMM au confecționat pentru acest proiect 2700 de mărțișoare.

Mai multe poze vedeți pe pagina de facebook Premier Energy Moldova.

Arhiva noutăților

martie 2019
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031