Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A. – „Partener Sigur” al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI

Profesionalismul și operativitatea echipelor de intervenție ale Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A. în circumstanțe excepționale, au fost înalt apreciate de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă al Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova, care i-a acordat companiei titlul onorific de „Partener Sigur” al anului 2018. 
 
În diploma de confirmare, semnată de dl.Mihail Harabagiu, general-maior al serviciului de salvare se menționează că titlul este acordat „pentru colaborarea constructivă și reacționarea promptă în organizarea desfășurării activităților de salvare și a misiunilor de urgență în preîntâmpinarea și lichidarea consecințelor situațiilor excepționale”.
 
Evenimentul decernării a avut loc în cadrul festivităţii “Gala bărbăţiei”, desfăşurată anual pentru recunoaşterea oficială și aprecierea succeselor obţinute de cei mai buni angajaţi ai Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi a partenerilor lor, împreună cu care au intervenit pentru deblocarea unor situaţii critice, produse pe parcursul anului. La ceremonie au participat conducerea și angajații Inspectoratului, reprezentanți ai misiunilor diplomatice, reprezentanți ai instituțiilor și organizațiilor care au susținut salvatorii și pompierii în misiunile de salvare.
 
Conducerea Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă a menţionat în mod special calităţile profesionale şi curajul personal manifestat de angajaţii implicați în desfăşurarea activităţilor de salvare şi a misiunilor de urgenţă în lichidarea consecinţelor situaţiilor excepţionale. În particular conlucrarea eficientă şi profesionalismul echipelor operative ale Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A., care participă în toate intervenţiile contribuie la derularea cu succes a lucrărilor de remediere a situaţiilor excepţionale. 
 
Diploma Partener Sigur” pentru noi înseamnă în primul rând recunoaşterea muncii și dedicației angajaților din serviciile operative ale companiei noastre: dispecerat, operarea și gestiunea rețelelor, sectoare și formațiunile de intervenție operativă care reacţionează prompt la soluţionarea incidentelor, în pofida oricăror dificultăţi sau condiţii meteorologice complicate: ger, vânt, nămeţi, ploaie, arşiţă etc. Avariile cu caracter tehnogen sau intemperiile cu consecinţe grave asupra populaţiei sunt doar unele din acele situaţii de risc în care interacţiunea echipelor noastre mobile cu salvatorii au un caracter decisiv în succesul acestor operaţiuni comune” – menționează dl.Andrei Lopușneac, director pentru Gestiunea rețelelor din cadrul Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A.
 
Aceasta este a patra menţiune similară primită de Î.C.S. “Red Union Fenosa” S.A., după „Cel mai sigur Partener” din 2015, “Partener sigur” din 2016 și “Partener fidel” din 2017.

Departamentul Relaţii Externe şi Comunicare
Î.C.S. ”Red Union Fenosa” S.A.

Arhiva noutăților

februarie 2019
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728