Vântul puternic din seara zilei de 24 decembrie și prima jumătate a zilei de astăzi, 25 decembrie a afectat rețelele electrice din mai multe localități

În lucrările de restabilire a furnizării energiei electrice sunt implicate echipele mobile, care în mod prioritar efectuează lucrările de securizare a locurilor unde s-au produs rupturi de conductoare. De notat, că în cazul înregistrării avizelor de la consumatori privind existența unor conductori rupți la sol, deconectarea energiei electrice se efectuează în mod preventiv, pentru evitarea accidentărilor, până la localizarea rupturilor și remedierea defecțiunilor.


Vă rugăm să respectati cu strictețe regulile de securitate în raport cu instalaţiile electrice. Dacă observați careva pericole (cabluri căzute pe străzi), vă rugăm să informați imediat furnizorul de energie electrică.


Supravegheati copii si explicaţi-le regulile de securitate electrică şi consecinţele încălcării lor:

  • Ocoliți şi nu atingeți conductoarele electrice căzute avariat la pământ sau care atârnă accidental de pe piloni şi copaci
  • Nu interveniți în instalațiilor electrice – aceste intenții se pot solda cu electrocutări.
  • Nu atingeți cablurile de electricitate căzute accidental la pământ.
  • Marcaţi locul unor rupturi de conductoare electrice şi asiguraţi paza acestuia până la intervenţia electricienilor, pentru a resticţiona astfel accesul persoanelor şi a animalelor domestice în zona de risc de electrocutare.

Despre orice incident informaţi in regim de urgenţă furnizorul de energie electrică prin următoarele metode:

Arhiva noutăților

decembrie 2018
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31