Respectați regulile de securitate electrică în condiţii de vânt puternic

Serviciul meteorologic de stat a emis pentru zilele de miercuri, 24 octombrie și joi, 25 octombrie avertizarea meteorologică „Cod galben” de vânt puternic. Se prevăd intensificări ale vântului până la 15-20 m/s, care va sufla în rafale din direcția vestică.
 
Această situație meteorologică  este calificată ca fiind potenţial periculoasă, însă temporar poate deveni periculoasă pentru anumite activităţi socio-economice. Între potenţialele riscuri se numără avarierea liniilor de telecomunicaţii şi de distribuție a energiei electrice. Poate fi afectată buna funcţionare a reţelelor electrice cu eventuale întreruperi avariate în furnizarea energiei electrice.
 
În contextul acestui avertismet Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A atrage atenţia populaţiei asupra necesităţii respectării stricte a regulilor de securitate în raport cu instalaţiile electrice în situaţii de intemperii sau de avarie. Iată care sunt acestea:

–       ocoliţi conductoarele electrice căzute accidental la pământ sau care atârnă suspect de pe piloni sau copaci;
–       nu atingeţi conductoarele electrice rupte şi căzute la pământ;
–       marcaţi locul unor rupturi de conductoare electrice şi asiguraţi paza acestuia până la intervenţia electricienilor, pentru a resticţiona astfel accesul persoanelor şi a animalelor domestice în zona de risc de electrocutare;
–       nu interveniţi în instalaţiile electrice deoarece aceste acţiuni vă pun în pericol viaţa. 

Despre orice incident informaţi in regim de urgenţă furnizorul de energie electrică  prin următoarele metode:

–       La telefonul Serviciului 24h  –  022-43-11-11.
–       Prin intermediul chatului disponibil de pagina noastră web.
–       Pe Facebook, accesînd pagininanoastra: https://www.facebook.com/gasnaturalfenosamoldova

Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A. își informează clienții, că va întreprinde toate acţiunile impuse de circumstanţe pentru înlăturarea operativă a posibilelor defecţiuni sau avarii şi reluarea operativă a furnizării energiei electrice.
 
Departamentul Relaţii Externe şi Comunicare
Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A.

Arhiva noutăților

octombrie 2018
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031