Respectați regulile de securitate electrică în condiţii de vânt puternic

Serviciul meteorologic de stat a emis pentru zilele de miercuri, 24 octombrie și joi, 25 octombrie avertizarea meteorologică „Cod galben” de vânt puternic. Se prevăd intensificări ale vântului până la 15-20 m/s, care va sufla în rafale din direcția vestică.
 
Această situație meteorologică  este calificată ca fiind potenţial periculoasă, însă temporar poate deveni periculoasă pentru anumite activităţi socio-economice. Între potenţialele riscuri se numără avarierea liniilor de telecomunicaţii şi de distribuție a energiei electrice. Poate fi afectată buna funcţionare a reţelelor electrice cu eventuale întreruperi avariate în furnizarea energiei electrice.
 
În contextul acestui avertismet Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A atrage atenţia populaţiei asupra necesităţii respectării stricte a regulilor de securitate în raport cu instalaţiile electrice în situaţii de intemperii sau de avarie. Iată care sunt acestea:

–       ocoliţi conductoarele electrice căzute accidental la pământ sau care atârnă suspect de pe piloni sau copaci;
–       nu atingeţi conductoarele electrice rupte şi căzute la pământ;
–       marcaţi locul unor rupturi de conductoare electrice şi asiguraţi paza acestuia până la intervenţia electricienilor, pentru a resticţiona astfel accesul persoanelor şi a animalelor domestice în zona de risc de electrocutare;
–       nu interveniţi în instalaţiile electrice deoarece aceste acţiuni vă pun în pericol viaţa. 

Despre orice incident informaţi in regim de urgenţă furnizorul de energie electrică  prin următoarele metode:

–       La telefonul Serviciului 24h  –  022-43-11-11.
–       Prin intermediul chatului disponibil de pagina noastră web.
–       Pe Facebook, accesînd pagininanoastra: https://www.facebook.com/gasnaturalfenosamoldova

Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A. își informează clienții, că va întreprinde toate acţiunile impuse de circumstanţe pentru înlăturarea operativă a posibilelor defecţiuni sau avarii şi reluarea operativă a furnizării energiei electrice.
 
Departamentul Relaţii Externe şi Comunicare
Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A.

Arhiva noutăților

octombrie 2018
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Replica Tag Heuer Replica Hublot watches fake rolex for sale imitation service breitling fake Watch Explorer faux cheap clone breitling watch replica watch china buy christian louboutin black slingback replica rolex imitation knockoff Montblanc Watches