Susținem întâlnirea profesorilor de spaniolă la Chișinău

În zilele de 20 și 21 aprilie susținem Întâlnirea Profesorilor de Spaniolă, ce are loc la Liceul Teoretic „Miguel de Cervantes Saavedra” din capitală, fiind organizată de Institutul Cervantes de la București în colaborare cu Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării al RM și Biroul de Învățământ al Ambasadei Spaniei.

Rodica Postu, directoarea Liceului Teoretic „Miguel de Cervantes Saavedra” din Chișinău, a inaugurat evenimentul și a prezentat participanților formatorii ce vor ține cursuri și oaspeții. La inaugurare au participat Maribel Jimeno Panés, șefă de catedră la Institutul Cervantes din București și responsabil DELE, Olga Juan Lázaro, responsabila Unității de Tehnologii Aplicate și Proiecte Academice în cadrul Direcției Academice a Institutului Cervantes, María Pilar Veiga Grandal, profesoară la Institutul Cervantes din București și Jose Luis Gomez Pascual, Country Manager Gas Natural Fenosa în Moldova.

În cadrul întâlnirii au loc ateliere axate pe dezvoltarea competențelor digitale didactice pornind de la competența digitală didactică a Comisiei Europene publicată în 2017, evaluarea în cadrul competențelor de exprimare orală la ora de spaniolă, facilitarea învățării limbii spaniole și ajutarea elevilor să-și atingă obiectivele personale, academice și profesionale, categoriile limbii vorbite și criteriile folosite de scala holistică și cea analitică pentru evaluarea exprimării și interacțiunii orale.

Evenimentul este la prima sa ediție și își propune să devină un punct de referință pentru profesorii de spaniolă, care își desfășoară activitatea în țara noastră.

Arhiva noutăților

aprilie 2018
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30