Certificat de performanță pentru siguranţa rutieră

Întreprinderile Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A. şi Î.C.S.”Gas Natural Fenosa Furnizare Energie” S.R.L. au primit din partea Alianței de Est pentru Transport Sigur și Durabil (EASST) din Marea Britanie „Certificatul de performanţă” ce atestă bună gestionare a siguranței rutiere și reducerea vătămărilor la trafic, de asemenea, munca exemplară de promovare a acestei activităţi preventive.

Aşa cum bine se ştie, în cadrul întreprinderilor Grupului Gas Natural Fenosa în Moldova siguranţei rutiere i se acordă o mare atenţie sub aspectul promovării  şi respectării ei atât în rândul angajaţilor poprii, cât şi a antreprenorilor. Experiența şi rezultatele obţinute în acest sens, inclusiv colaborarea cu Asociația Automobile Club din Moldova și Alianța de Est pentru Transport Sigur și Durabil au fost prezentate la sfârşitul anului trecut la Conferința privind Obiectivele Globale de Dezvoltare Durabilă și Siguranța Rutieră, organizată de BERD la Londra de către colega noastră Liuba Popa, responsabil pentru Servicii Generale și Gestiunea Transportului din cadrul Î.C.S. “Red Union Fenosa” S.A.

Efortul întreprinderilor Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A. şi Î.C.S.” Gas Natural Fenosa Furnizare Energie” S.R.L. și a instituţiilor menţionate în acest context au fost apreciate prin acordarea Premiului Siguranței Rutiere, acesta fiind înmânat de către  E.S., Prințul Michael de Kent. Iar recenta confirmare  individuală nominalizată a rezultatelor înregistrate de întreprinderile prin oferirea  „Certificatului de performanţă”, semnat de preşedintele EASST, Lordul Whitty, atestă bună gestionare a domeniului dat şi munca exemplară de promovare a siguranței rutiere și a reducerii vătămărilor la trafic.

Departamentul Relaţii Externe şi Comunicare

Arhiva noutăților

februarie 2018
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728