Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A. – „Partener Fidel” al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI

Efortul deosebit şi colaborarea fructuoasă a salvatorilor cu echipele operative ale întreprinderii de distribuţie a energiei electrice au fost recent apreciate de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă al Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova prin oferirea titlului de “Partener Fidel al anului 2017”. 

Evenimentul a avut loc în cadrul festivităţii “Gala bărbăţiei”, desfăşurată anual pentru recunoaşterea oficială a meritelor şi succeselor obţinute de cei mai buni angajaţi ai Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi a partenerilor lor,  împreună cu care au intervenit pentru deblocarea unor situaţii critice, produse pe parcursul anului.
 
Conducerea MAI şi aInspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au menţionat în mod special  calităţile profesionale şi curajul personal manifestat de angajaţii acestei structuri în timpul desfăşurării activităţilor de salvare şi a misiunilor de urgenţă în lichidarea consecinţelor situaţiilor excepţionale. Conlucrarea efiecintă şi profesionalismul  echipelor operative ale Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A., care participă în toate intervenţiile au contribuit la derularea cu succes a lucrărilor de remediere a situaţiilor excepţionale. 
 

Partener Fidel” înseamnă în primul rând recunoaşterea profesionalismului echipelor operative ale companiei noastre, care reacţionează prompt  la soluţionarea incidentelor, în pofida oricăror dificultăţi sau condiţii meteorologice complicate: ger, nămeţi, ploaie, vânt, arşiţă etc. Avariile cu caracter tehnogen sau intemperiile cu consecinţe grave asupra populaţiei sunt doar unele din acele situaţii de risc în care interacţiunea echipelor noastre mobile cu salvatorii au un caracter decisiv în succesul acestor operaţiuni comune”, – a menţionat dl Jose Luis Gomez Pascual, country manager.
 
Aceasta este a treia menţiune similară primită de Î.C.S. “Red Union Fenosa” S.A., după  „Cel mai sigur Partener” din 2015 şi “Partener sigur” din 2016.
 
De notat, că personalul operativ al Î.C.S. “Red Union Fenosa” S.A. participă periodic la diferite aplicaţii, organizate de Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, la care sunt cizelate modalităţile de interacţiune şi interoperabilitate în cadrul îndeplinirii unor misiuni de lichidare a consecinţelor diferitor posibile avarii sau accidente.
 
 
Departamentul Relaţii Externe şi Comunicare
Î.C.S. ”Red Union Fenosa” S.A.

Arhiva noutăților

februarie 2018
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728