Plăţi programate

„Plăți programateˮ este serviciul care te scapă de grija facturilor neachitate la timp, căci banca ta achită automat facturile pentru tine, direct de pe contul bancar, cu o periodicitate cunoscută în avans.

Este sigur și comod. Nu mai trebuie să te deplasezi la bancă, oficiul poștal sau la oficiul comercial al ÎCS Premier Energy SRL.

  1. Semnezi cu banca ta un contract de deservire pentru plăți programate și în baza lui aceasta va deconta lunar de pe cardul tău suma indicată în factura electronică emisă de furnizor.
  2. Stabilește-ți plafonul pentru plățile lunare în baza propriului consum de energie electrică şi astfel nu trebuie să-ți faci griji că de pe cont va fi retrasă o sumă mai mare decât cea indicată în factură.

În caz că ai consumat mai mult decât ai planificat, devierile sunt recuperate ulterior prin recalcularea consumului facturat.

Cu serviciul de plăți programate uiți de întârzieri, avize pentru datorii sau de pericolul deconectării și achiți facturile pentru consumul de energie electrică conform programului stabilit de tine.

Solicită bănci tale un contract pentru plăți programate și aceasta își va asuma grija facturilor tale.

Ţine minte:

  • prezintă băncii tale buletinul de identitate şi factura de energie electrică;
  • solicită un contract de deservire „Plăţi programate”;
  • stabilește plafonul plăților lunare şi semnează contractul;
  • asigură mijloace suficiente în cont, anterior zilei stabilite pentru transferul bancar.

Află mai multe detalii despre serviciul de plăți programate pentru consumul de energia electrică la numărul de telefon 022 43 11 22.

Uită de grija facturilor neachitate în termen. Gestionează-ţi eficient timpul.

Achitare cu card bancar