Premier Energy susține campania „Transformă consumul în economii durabile”

ÎCS Premier Energy SRL susține și în acest an campania națională „Transformă consumul în economii durabile”, lansată de Centrul Național pentru Energie Durabilă (CNED) cu suportul instituțional al Ministerului Energiei. Această inițiativă are scopul să ajute cetățenii din Republica Moldova să reducă consumul de energie prin soluții practice, economisind astfel bani și protejând mediul înconjurător. Acțiunea face parte din șirul de activități lansate de CNED, în contextul pregătirii pentru sezonul de încălzire 2024-2025.

Pe parcursul campaniei, publicul va fi informat despre beneficiile eficienței energetice, de la economii financiare în facturile lunare până la impactul pozitiv asupra mediului. Prin diverse activități și materiale informaționale, cetățenii vor descoperi în ce mod mici schimbări comportamentale în gospodăriile lor – cum ar fi utilizarea electrocasnicelor eficiente sau înlocuirea becurilor tradiționale cu LED – pot duce la economii considerabile.

Totodată, campania va pune în lumină programele existente ale CNED, precum Programul de Vouchere pentru Electrocasnice și Fondul pentru Eficiență Energetică în sectorul Rezidențial din Moldova (FEERM), care oferă suport pentru accesarea soluțiilor energetice eficiente. Cetățenii vor afla cum pot beneficia de aceste inițiative și cum le pot integra în viața de zi cu zi pentru a-și reduce consumul de energie.

Premier Energy acordă o atenție specială utilizării eficiente a energiei electrice pentru asigurarea cererii energetice, dar şi din perspectiva protecției mediului înconjurător, şi promovează acest deziderat atât în activitatea proprie, cât şi în raport cu furnizorii săi. Întreprinderea lucrează şi cu alte grupuri de interes, promovând constant utilizarea responsabilă a energiei, deoarece Premier Energy consideră că cea mai ieftină energie este cea pe care nu o consumăm, datorită efortului comun de economisire din partea consumatorilor.

Arhiva noutăților

septembrie 2024
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30