Revine „Ora Planetei”. Arată că îți pasă, participă și tu!

  • ÎCS „Premier Energy” SRL susține „Ora Planetei” și invită consumatorii de energie electrică să se alăture evenimentului global sâmbătă, 26 martie 2022, de la 20:30 până la 21:30, ora locală.
  • Participă și tu, stinge lumina și deconectează toate instalațiile, ce nu sunt vitale, pentru a atrage atenția la schimbările climatice de pe glob. Astfel, contribuim împreună la efortul comun de a economisi energia electrică!

Evenimentul internațional „Ora Planetei” este o mișcare globală, care unește oamenii şi îi motivează să ia măsuri pentru soluționarea la nivel local a problemelor de mediu și să protejeze planeta. Acțiunea simbolică de deconectare benevolă a energiei electrice timp de 60 de min vorbește despre importanța și fragilitatea mediului nostru natural.

ÎCS „Premier Energy” SRL susține evenimentul „Ora Planetei” din anul 2009 și desfășoară activități în principal de informare a populației și încurajare a persoanelor să adere prin participarea personală la această acțiune, deconectând în ziua respectivă pentru cel puțin o oră lumina sau aparatele electrocasnice neesențiale.

În acest scop, în ultimii ani pe partea verso a facturilor pentru electricitate emise în luna martie furnizorul de energie electrică a plasat un mesaj cu privire la „Ora Planetei” și importanța aderării voluntare și dezinteresate la această inițiativă mondială. În 2022, în contextul situației energetice extrem de complicate, ÎCS „Premier Energy” SRL cu atât mai mult promovează în rândul consumatorilor săi necesitatea de a reduce fiecare în parte și toți împreună consumul de resurse energetice. În cadrul parteneriatului cu PNUD Moldova pe facturile curente ale consumatorilor casnici și non casnici se regăsesc mai multe recomandări de economisire și eficiență energetică.

De asemenea, compania dispune de un spațiu dedicat evenimentului pe pagina sa web  https://premierenergy.md/info-utile/ora-planetei/ unde oferă mai multe sugestii de economisire a energiei electrice. Sunt recomandări simple, care nu necesită cheltuieli, dar pot aduce economii substanțiale. Prin simple acțiuni de eficiență energetică putem economisi bani și energie în gospodăria proprie și, prin urmare, în întreaga țară.

Consumul energiei depinde de tine. Noi îți livrăm atât cât ai nevoie, dar ai grijă de planetă în fiecare zi. 

Stinge lumina pentru o oră, participă la „Ora Planetei”!


Departamentul Relații Externe și Comunicare

ÎCS „Premier Energy” SRL

Архив новостей

Март 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031