Campanie de informare privind măsurile de eficiență energetică

În contextul necesității întreprinderii măsurilor orientate spre atenuarea efectelor negative cauzate de criza energetică, ÎCS Premier Energy SRL s-a alăturat campaniei de informare lansată de Agenția pentru Eficiență Energetică (AEE) privind măsurile de eficiență energetică pentru reducerea consumului de energie electrică și termică.

Aceasta vine să completeze și să consolideze acțiunile Premier Energy de promovare constantă a diverselor recomandări de eficiență energetică utile pentru consumatorii casnici și non casnici, pe care furnizorul le derulează pe canalele sale de comunicare: pagină web, Facebook, Telegram, la posturile de radio din țară și bineînțeles, pe facturile la energia electrică.

Precizăm că inițiativa AEE privind măsurile de eficiență energetică şi posibilităţile de economisire a energiei electrice şi termice se aliniază campaniei naționale de consum moderat „Pot controla factura”, lansată în luna octombrie de Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.

Pe următorul link poate fi accesat Calendarul anual de economisire a energiei elaborat de Agenția pentru Eficiență Energetică. Iar agenții economici își pot eficientiza consumul de resurse energetice, inspirându-se din următorul pliant.  

Premier Energy acordă o atenție specială utilizării eficiente a energiei electrice pentru asigurarea cererii energetice, dar şi din perspectiva protecției mediului înconjurător, şi promovează acest deziderat atât în activitatea proprie, cât şi în raport cu furnizorii săi. Întreprinderea lucrează şi cu alte grupuri de interes, promovând constant utilizarea responsabilă a energiei, deoarece Premier Energy consideră că cea mai ieftină energie este cea pe care nu o consumăm, datorită efortului comun de economisire din partea consumatorilor.

Premier Energy califică drept foarte importante promovarea şi încurajarea consumului rațional, monitorizarea continuă a consumului de resurse energetice, care trebuie să aibă loc în mod durabil, pentru a contribui la siguranța sistemului energetic şi a preveni schimbările climatice.

Архив новостей

Ноябрь 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930