Premier Energy a fost recertificată în materie de corespundere celor mai înalte sisteme de management al calității, mediului ambiant, sănătății și securității în muncă

În conformitate cu normele din domeniul de certificare, parcurgând cu succes toate etapele auditului extern de supraveghere, ÎCS Premier Energy” SRL a primit recent certificatele care confirmă că întreprinderea a implementat și menține un Sistem de Management al Calității, Mediului Ambiant și Sănătății și Securității în Muncă, conform cerințelor din standardele ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 și ISO 45001:2018, cele mai înalte și riguroase, apreciate la nivel internațional.

Procesul de audit a fost desfășurat de la distanță de către o echipa de auditori externi de la organismul de certificare Societatea Română pentru Asigurarea Calității în luna februarie, curent.

Sistemul integrat de management este un instrument eficient, care permite companiei, indiferent de poziționarea pe segmentul său de activitate, să-și îmbunătățească continuu performanțele, să identifice si să controleze impactul serviciilor sale asupra clienților, personalului și mediului, să gestioneze sistematic procesele identificate, să stabilească obiectivele si sarcinile respective pentru a le îndeplini corespunzător si a demonstra realizarea lor.

Standardul ISO 9001:2015 referitor la Managementul Calității oferă avantajele îmbunătățirii satisfacției clienților, omogenizării serviciului, creșterii eficienței și reducerea costurilor, creșterii rentabilității economice și consolidării imaginii pozitive a companiei, sporirii motivației lucrătorilor pentru rezultate mai bune. 

ISO 14001:2015 atestă Implementarea unui Sistem de Management de Mediu și oferă un control eficient al resurselor, obținerea de economii în consumul de apă, energie și alte materii prime, îmbunătățește eficiența proceselor de producție și reduce cantitatea de deșeuri generate. De asemenea reduce riscul de accidente de mediu, îmbunătățește calitatea serviciilor furnizate, îmbunătățește imaginea companiei în fața societății și favorizează relația cu administrațiile locale.

ISO 45001:2018 este un Sistem de Management al Sănătății și Securității Ocupaționale (SSM) și certificarea confirmă că întreprinderea  este responsabilă de sănătatea și securitatea în muncă a angajaților și a altor persoane, care pot fi afectate de activitatea ei. Scopul acestui standard este de a furniza un cadru adecvat pentru a gestiona riscurile și oportunitățile referitoare la SSM, de a preveni rănirea și îmbolnăvirea lucrătorilor, de a asigura locuri de muncă sigure și sănătoase. Implementarea SSM permite întreprinderii gestionarea propriilor riscuri în acest domeniu și îmbunătățirea performanței obținute, contribuind și la îndeplinirea cerințelor legale existente.

Premier Energy implementează constant cele mai performante sisteme de gestiune și aplică practici internaționale pentru îmbunătățirea continuă a serviciilor prestate clienților săi. Managementul întreprinderii consideră procesul de auditare un instrument esențial pentru detectarea neconformităților sistemelor, care ne determină să întreprindem acțiuni corective corespunzătoare în conformitate cu realizarea obiectivelor de afaceri stabilite.

Архив новостей

Апрель 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930