Promovarea standardelor de integritate și anticorupție

ÎCS Premier Energy SRL a găzduit pentru o zi campania Agenției Naționale de Reglementare în Energetică (ANRE), inițiate în parteneriat cu Centrul Național Anticorupție (CNA), cu scopul de a informa consumatorii cu privire la promovarea standardelor de integritate și anticorupție în sectoarele energetice reglementate.

În dimineața zilei de miercuri, 23 septembrie, la intrarea în sediul din capitală al Premier Energy a fost instalat un centru mobil pentru consultanță. Astfel, clienții Premier Energy au avut posibilitatea de a primi consultații pentru varii situații, reale sau ipotetice, în relația cu furnizorul de energie la tarife reglementate. De-asemenea, în spiritul campaniei, consumatorii de energie electrică, clienți ai Premier Energy, au mai fost informați cu privire la importanta promovării standardelor de integritate și anticorupție în rândul personalului companiilor prestatoare de servicii energetice la tarife reglementate. Conform programului de acțiuni în cadrul acestei  campaniei derulate de ANRE şi CNA a mai avut loc un seminar de instruire a personalului întreprinderii la tema standardelor de integrate și anticorupție în activitatea de furnizare a energiei electrice în spațiul autorizat și prestarea serviciilor comerciale aferente.

ÎCS Premier Energy SRL a primit în februarie 2020 certificatele, care confirmă că întreprinderea a implementat și menține un Sistem de Management al Calității, Mediului Ambiant și Sănătății și Securității Ocupaționale, conform condițiilor din standardele ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 și ISO 45001:2018, cele mai înalte și riguroase, apreciate la nivel internațional. De asemenea, întreprinderea dispune de cod de etică, scopul căruia este de a stabili normele ce dictează comportamentul etic al managerilor și angajaților în cadrul îndeplinirii atribuțiilor zilnice, privitor la relațiile și interacțiunile acestora cu toate grupurile de interes. Totodată, Premier Energy a adoptat Politica anticorupție, un document intern, elaborat ca extensie a capitolului 4.7. „Corupţie şi Mită” a Codului Etic al întreprinderii, obiectivul politicii fiind stabilirea principiilor care trebuie să dirijeze conduita tuturor angajaților și directorilor întreprinderii Premier Energy cu privire la prevenirea, detectarea, investigarea și remedierea oricărei practici de corupție.

Архив новостей

Сентябрь 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930