Premier Energy redeschide gradual oficiile sale comerciale

Luni, 4 mai 2020, își vor relua activitatea majoritatea oficiilor comerciale ale furnizorului de energie electrică ÎCS Premier Energy SRL.
Administrația Premier Energy a decis redeschiderea graduală de luni, 4 mai 2020, a oficiilor comerciale din zona sa de activitate. Amintim, că decizia anterioară a furnizorului de a pune pe pauză activitatea acestora a fost luată în contextul responsabilității și grijii față de angajații și clienții companiei și necesitatea de a preveni răspândirea virusului prin reducerea accesului persoanelor în spații publice și comerciale, iar procesele în relația cu consumatorii au fost redirecționate pe online.

 
Oficiile comerciale din Chișinău, Orhei, Hâncești, Cahul și Comrat își vor reîncepe activitatea conform programului obișnuit, de luni până vineri, cu pauză tehnică de la ora 12:00-13:00 și asigurarea respectării tuturor măsurilor de siguranță în oficii: măști și mănuși de protecție pentru angajați, amplasarea la intrare a substanțelor dezinfectante și impunerea respectării distanței sociale între persoane. 

 
La această etapă inițială, în oficiile comerciale vor fi disponibile serviciile de achitare a facturilor și de încasare a plăților auxiliare, astfel încât consumatorii care nu dispun de posibilități online, să-și poată achita facturile pentru energia electrică. 

 
Totodată, precizăm că toate serviciile companiei pot fi accesate în continuare și de acasă, prin intermediul diverselor mijloace electronice, online și la telefon. 

Rămânem la dispoziția consumatorilor noștri prin intermediul oficiului telefonic 24h: 022 43 11 22, a site-ului www.premierenergy.md pentru recepționarea și achitarea facturilor online și alte solicitări care pot fi depuse online la rubrica Clienți → Formulare

 
Livrarea continuă a energiei electrice este responsabilitatea noastră comună. Premier Energy mulțumește tuturor consumatorilor săi pentru solidaritate. Împreună putem face față la orice situații dificile.

Departamentul Relații Externe și Comunicare

ÎCS „Premier Energy” SRL

Архив новостей

Апрель 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930