Expediază indicii contorului și primește factura pentru consumul real al energiei electrice

În situația de criză creată din cauza pandemiei de COVID19, Î.C.S „Premier Energy” S.R.L. a întreprins toate măsurile și recomandările legale în vederea asigurării securității și sănătății angajaților și clienților săi.

 
În conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 86/2020 din 24.03.2020 ale Consiliului de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE), în perioada stării de urgență furnizorul este obligat să emită consumatorilor săi facturi estimative, în baza consumului mediu din aceeași perioadă a anului trecut.

 
Totodată, înțelegând importanța consumului de energie electrică și dorind să oferim o facturare cât mai corectă în baza indicațiilor de consum reale ale echipamentului de măsurare a consumatorilor noștri, oferim această posibilitate direct pe site-ul nostru.

 
Astfel, orice consumator poate comunica de la distanță, online, indicii reali înregistrați de contor prin accesarea rubricii „Expedierea indicilor contorului»


Datele comunicate de către consumator sunt înregistrate în sistemul de evidență al furnizorului și ulterior procesării, conform procedurii în vigoare, este emisă factura corespunzătoare indicațiilor reale despre consum.

 
Vă asigurăm că la încetarea situației de urgență compania va relua în mod normal procesul de citire a indicațiilor reale ale echipamentelor de măsurare.

 
De asemenea, consumatorii pot solicita expedierea copiei facturii prin email, pentru a evita expunerea la factori de contaminare în cazul expedierii facturii pe suport de hârtie. Pentru aceasta este suficient să ne comunicați solicitarea dvs, accesând următoarea rubrică:  Factura prin e-mail

 
Reamintim că pentru achitarea facturilor, fără a vă expune contaminării și fără a încălca regimul stării de urgență, vă oferim soluții la distanță de achitare online, fie pe site-ul băncii la care vă deserviți, fie pe pagina noastră web, rubrica  Plăți online. Din cauza restricțiilor actuale de mobilitate, achitarea prin internet este opțiunea cea mai recomandată, sigură și comodă. De asemenea, plățile mai pot fi achitate la bancomatele Victoriabank și terminale, cu respectarea strictă a măsurilor de protecție corespunzătoare.

 
Reiterăm că obiectivul nostru este asigurarea fiabilă și în siguranță cu energie electrică a tuturor consumatorilor, entităților economice și a instituțiilor din aria noastră de activitate.

Архив новостей

Апрель 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930