Atenție: vânt în rafale cu posibil impact asupra instalațiilor electrice. Respectați regulile de securitate!

Astăzi, miercuri, 13 noiembrie, curent, intră în vigoare avertizarea „Cod Galben” de condiții meteo complicate: pe arii extinse se prevăd intensificări ale vântului sud-estic în rafale de până la 15-18 m/s. Intervalul de acțiune este de 13 și 14 noiembrie.

Această caracteristică specifică a vremii poate cauza dereglări ale activităţilor socio-economice, inclusiv daune materiale. În special poate afecta buna funcţionare a reţelelor electrice, generând astfel situaţii de insecuritate şi eventuale întreruperi avariate în furnizarea energiei electrice.
 
În contextul avertismentului emis de Serviciul Hidrometeorologic de Stat și anticipând posibile consecințe ale impactului condițiilor meteo asupra rețelelor electrice, Î.C.S. «Red Union Fenosa» S.A. își asigură consumatorii că va întreprinde toate acţiunile necesare pentru remedierea operativă a eventualelor defecţiuni sau avarii.
 
Totodată, întreprinderea atrage atenţia  agenţielor economici şi a populaţiei asupra necesităţii respectării stricte a regulilor de securitate în raport cu instalaţiile electrice în situaţii de intemperii sau de avarie. Iată care sunt acestea:
 
—       ocoliţi conductoarele electrice căzute accidental la pământ sau care atârnă suspect de pe piloni și copaci;
—       nu atingeţi conductoarele electrice rupte;
—       marcaţi locul unor rupturi de conductoare electrice şi asiguraţi paza acestuia până la intervenţia electricienilor, pentru a resticţiona astfel accesul persoanelor şi a animalelor domestice în zona de risc de electrocutare;
—       nu interveniţi în instalaţiile electrice deoarece aceste acţiuni vă pun în pericol viaţa. 
 
Despre orice incident informaţi in regim de urgenţă furnizorul de energie electrică  prin următoarele metode:


—       la telefonul Serviciului 24h  —  022-43-11-11,
—       prin intermediul chatului disponibil de pagina noastră web,
—       pe Facebook, accesînd: https://www.facebook.com/gasnaturalfenosamoldova
 
Departamentul Relaţii Externe şi Comunicare
Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A.

Архив новостей

Ноябрь 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930