Atenție: condiții meteo instabile cu posibil impact negativ asupra rețelelor electrice. Respectați regulile de securitate!

În legătură cu starea instabilă a vremii din ultimele zile, caracterizată prin intemperii însoțite de vânt în rafale, vijelii și averse puternice cu trecere în grindină, de asemenea, ținând cont de pronosticurile Serviciului Hidrometeorologic de Stat pentru perioada următoare ce prevăd parametri asemănători, operatorul sistemului de distribuție a energiei electrice, Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A. atrage atenția populației,  a autorităților publice locale și a agenților economici asupra posibilității producerii în rețelele electrice a diferitor deranjamente și avarii cu situații de insecuritate și întreruperi în furnizarea energiei electrice.

Pentru evitarea oricăror riscuri Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A. solicită tuturor un comportament atent și prevăzător în sensul respectării stricte a regulilor de securitate electrică în raport cu instalaţiile electrice în situaţii de intemperii sau de avarie. Iată care sunt acestea:
 
—       ocoliţi conductoarele electrice căzute accidental la pământ și care atârnă suspect de pe piloni sau copaci;
—       nu atingeţi conductoarele electrice rupte şi căzute la pământ;
—       marcaţi locul unor rupturi de conductoare electrice şi asiguraţi paza acestuia până la intervenţia electricienilor, pentru a resticţiona astfel accesul persoanelor şi a animalelor domestice în zona de risc de electrocutare;
—       nu interveniţi în instalaţiile electrice deoarece aceste acţiuni vă pun în pericol viaţa. 
 
Despre orice incident informaţi in regim de urgenţă furnizorul de energie electrică  prin următoarele canale:


—       la telefonul Serviciului 24h  —  022-43-11-11,
—       prin intermediul chatului disponibil de pagina noastră web,
—       pe Facebook, accesînd: https://www.facebook.com/gasnaturalfenosamoldova
 

Î.C.S. «Red Union Fenosa» S.A. își asigură consumatorii că va întreprinde toate acţiunile necesare pentru înlăturarea operativă a eventualelor defecţiuni sau avarii.

Departamentul Relaţii Externe şi Comunicare
Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A.

Архив новостей

Май 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031