Invitație la Festivalul Internațional de Muzică Corală „A ruginit frunza din vii”

În perioada 18-21 octombrie, curent la Chișinău se va desfășura Festivalul Internațional de Muzică Corală „A ruginit frunza din vii”, eveniment susţinut de Gas Natural Fenosa în Moldova.

Conform organizatorilor, la festival vor participa 22 de formații corale ce întrunesc un număr de 550 interpreți din Macedonia, Rusia, Ungaria, Ucraina, România și Republica Moldova. Concertele vor avea loc în cinci locații diferite din Chișinău și vor include diverse creații corale valoroase, inclusiv muzică sacră, ce va fi cântată în biserici.

 
În unele locații pentru concerte vor fi organizate expoziții de pictură și degustări de vinuri, ceea ce va lărgi dimensiunea artistică și recreativă a evenimentului cultural respectiv.
La fel, pe 21 octombrie, pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt va fi organizată o Paradă a tuturor formațiilor corale participante la Festival.
 
În calitate de companie responsabilă social deschisă către societatea în care activează, Gas Natural Fenosa susţine proiecte originale, ce oferă publicului evenimente valoroase sub aspect artistic, pentru a promova astfel cultură în toate manifestările ei. În particular, este pentru al doilea an când oferă sprijin organizatorilor Festivalului Internațional de Muzică Corală „A ruginit frunza din vii”, pentru a-l face mai accesibil spectatorilor.
 
Vă invităm să profitați de această şansă deosebită de a vă petrece timpul liber într-o atmosferă de creaţie, alături de cei dragi Dvs. Cultura întotdeauna ne oferă clipe de revelaţie, atât de apreciate de noi de fiecare dată când le savurăm.
 
Intrarea la toate concertele este liberă.

Departramentul Relaţii Externe şi Comunicare
Î.C.S. „RED Union Fenosa” S.A.

Архив новостей

Октябрь 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031