Gas Natural Fenosa în continuare în top-ul celor mai prestigioase mărci din Moldova

Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A. şi Î.C.S. „Gas Natural Fenosa Furnizare Energie” S.R.L. din cadrul Grupului energetic integrat «Gas Natural Fenosa» au fost menționate din nou la Gala Businessului Moldovenesc, ediţia 2018, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală. Astfel, urmare a participării lor la acest  prestigios concurs al mărcilor, performanța în Moldova a mărcii «Gas Natural Fenosa» a fost reconfirmată prin decernarea Mercuriului de Aur în concursul „Marca comercială a anului 2017” la categoria „Produse şi servicii în domeniul energeticii şi construcţiilor”, nominaţia „Responsabilă Social” şi a marelui premiu „Zeița Calității” și titlul de „Laureat» în cadrul consursului „Pentru realizări în domeniul calităţii 2017” pentru implementarea standardelor în domeniul managementului calităţii.
 
Evenimentul a avut loc pe 31 mai, curent, la Chişinău, cu participarea a peste 350 oameni de afaceri, care ocupă un loc important în sfera de dezvoltare a economiei naționale,oficialități, membri ai guvernului, reprezentanți ai administrației locale, ambasadori acreditați în Republica Moldova, alți invitați de onoare.
 
Conform organizatorilor Galei, anul curent au fost evaluate 110 mărci comerciale și 45 întreprinderi pentru realizări în domeniul calității, fapt ce confirmă implementarea noilor standarde, abilităților de inovație și existența unui cadru favorabil dezvoltării economiei naționale. 
Întreprinderile Gas Natural Fenosa în Moldova au aplicat pentru aceste două prestigioase nominaţii fiind motivate de obiectivul corporativ de a împărtăşi cu societatea în care sunt integrate şi mediul de afaceri în care activează, angajamentul asumat de a asigura prin serviciile prestate la cel mai înalt nivel de calitate posibil, contribuţia sa la dezvoltarea Republicii Moldova. De notat că, începând cu anul 2009, «Gas Natural Fenosa» este menţionată succesiv cu premiul Mercuriul de Aur la categoria „Marca comercială”, acesta fiind cel de-al nouălea în palmaresul său, iar menţiunea pentru realizări în domeniul calităţii i se decernează companiei al patrulea an consecutiv.
 
Administraţia întrerpinderilor Gas Natural Fenosa în Moldova apreciază înalt obţinerea acestor două menţiuni valoroase, pe care le consideră o confirmare a eforturilor sale depuse constant în vederea prestării serviciilor de calitate clienţilor, a integrării în practicile business-ului din Moldova a celor mai bune modele de activitate şi de soluţii pentru afaceri şi marketing-ul social pe care le implementează în ţara noastră graţie apartenenţei sale la o companie cu prezenţă şi pondere internaţională.
 
Prezent la eveniment, Chiril Gaburici, ministrul Economiei și Infrastructurii a subliniat faptul că acest concurs important promovează cele mai competitive mărci autohtone și antreprenori, care au implementat cu succes standardele europene în domeniul managementului calității, afirmându-se prin calitatea produselor și serviciilor oferite pe piața națională și internațională.
  
Concursul „Marca comercială a anului” a fost iniţiat în anul 2003, cu scopul de a evidenţia cele mai reuşite proiecte în domeniul promovării mărcilor comerciale pe piaţa internă şi externă, a spori competitivitatea lor şi a contribui la creşterea profesionalismului echipelor de marketing. „Premiul pentru realizări în domeniul calităţii” se decernează al patrulea an şi are ca obiectiv promovarea companiilor ce implementează standarde în domeniul managementului calităţii şi motivarea întreprinderilor autohtone să penetreze noi pieţe de desfacere cu produse competitive şi calitative.
 
Aceste tradiții stabilite deja atestă o creștere a gradului de conștientizare de mediul de afaceri privind importanța utilizării eficiente a mărcii și o componentă esențială în dezvoltarea economică a Republicii Moldova.
 

Departamentul Relații Externe și Comunicare

Архив новостей

Июнь 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930