Gas Natural Fenosa participă la ediţia a XXII-a a expoziţiei internaţionale „Moldenergy”

Astăzi, la Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo” a fost inaugurată expoziţia internaţională de tehnologii de conservare a energiei, instalaţii termice şi de alimentare cu gaze, echipamente de condiţionare a aerului „Moldenergy”, ediţia a XXII-a. Întreprinderile grupului Gas Natural Fenosa în Moldova – Î.C.S. “Red Union Fenosa” S.A. şi Î.C.S. “Gas Natural Fenosa Furnizare Energie” S.R.L. participă pentru al cincilea an consecutiv la această expoziţie specializată, alături de numeroase alte companii din ramura energetică din ţară şi de peste hotare.

La actuala ediţie sunt expuse diverse utilaje termoenergetice, echipamente şi tehnologii de producere a energiei electrice ecologice, de conservare a energiei, instalaţii termice şi de alimentare cu gaze, echipamente de condiţionare a aerului, cabluri şi conductori, sisteme şi corpuri de iluminat, contoare electrice, diverse programe pentru gestionarea de la distanţă a elementelor casei inteligente şi a optimizării activităţilor multor instalaţii electrocasnice.

În cadrul expoziţiei întreprinderile Gas Natural Fenosa în Moldova prezintă diverse soluţii energetice, având ca obiectiv promovarea proiectelor de eficienţă energetică şi a produselor în serviciul clienţilor, printre acestea regăsindu-se servicii de iluminare eficientă, echipamentele şi materialele destinate utilizării în domeniul electric. Standul Gas Natural Fenosa în Moldova este vizitat de reprezentanţii mai multor companii autohtone şi de peste hotare ce activează în domeniul energetic, ai altor companii cu tangenţe în activitatea lor cu sistemele energetice, de numeroşi vizitatori ai expoziţiei, care manifestă un interes sporit pentru soluţiile energetice propuse.

Departamentul Relaţii Externe şi Comunicare

Архив новостей

Март 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031