Responsabilitatea social-corporativă

Final de ediţie vara 2012

Proiectul „O vacanţă în siguranţă” de la tabăra de vară ALTAIR 2012 a ajuns la final. Datorită parteneriatului de colaborare dintre Gas Natural Fenosa Moldova şi Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport a Consiliului Municipal Chişinău (DGETS) semnat în acest an, în decursul verii, circa 1800 de elevi, profesori şi părinţi au beneficiat de sesiuni de instruire în domeniile securităţii electrice şi eficienţei energetice din partea reprezentanţilor companiei furnizoare de energie electrică.
 
La 21 august curent, la sediul Gas Natural Fenosa Moldova au fost realizate totalurile proiectului, unde echipele de formatori ale DGETS şi respectiv Gas Natural Fenosa, şi-au dat întrunire în cadrul unui atelier „Parteneriat pentru dezvoltare” la care au fost analizate obiectivele asumate prin semnarea acordului „Prin auto şi intercunoaştere spre competenţe într-o lume a cunoaşterii” şi au fost punctate concluziile şi impresiile fiecăreia dintre părţi.
 
Ina Botnari, director interimar a Centrului Municipal de Excelenţă (CME) a DGETS, coordonator al atelierului, a făcut o prezentare succintă a proiectului şi a activităţilor derulate prezentând indicatorii de performanţă înregistraţi.
 
Ludmila Motrescu, coordonator de proiect din partea Gas Natural Fenosa, a pus în evidenţă importanţa pe care o acordă întreprinderea proiectului „O vacanţă în siguranţă”, şi a accentuat importanţa instruirii societăţii în ceea ce priveşte securitatea electrică şi utilizarea sigură şi eficientă a resurselor energetice. „Conceptul proiectului şi-a propus să depăşească dimensiunea unor simple activităţi de atenţionare şi informare. Astfel, angajaţii întreprinderii s-au dedicat elaborării materialelor de suport şi derulării activităţilor teoretice şi practice în cadrul taberei de vară ALTAIR 2012 în Bulgaria şi am rămas mulţumiţi şi satisfăcuţi de rezultatele obţinute.”
 
Şcoala de vară ALTAIR este organizată anual de Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport a Consiliului Municipal Chişinău.