Responsabilitatea social-corporativă

Ora Planetei 2015

Noutăţi

 


Vă invităm să susţineţi Ora Planetei - un gest simbolic replicat şi în Republica Moldova

 

 

Programul activităţilor evenimentului din 28 martie  - ORA PLANETEI 2015

 


Chişinăul s-a cufundat în întuneric, marcând Ora Planetei 2015

 

 

 

 

Ora Planetei 2015 pe Facebook

 

 

Ora Planetei, 28 martie 2015

 

 

Ora Planetei 2015// Oaspeţii noştri sunt elevii Liceului de Limbi Moderne şi Management”

 

 

Ora Planetei 2015 (Liceul Teoretic „V. Vasilache”)

 


„Ora Planetei 60+”

 

 

Ora Planetei 2015 (Liceul Teoretic „Spiru Haret”)

 

Gas Natural Fenosa în Moldova susţine „Ora Planetei 2015”


Gas Natural Fenosa în Moldova reconfirmă aderarea sa şi susţinerea evenimentului internaţional Ora Planetei 2015, care va avea loc sâmbătă, 28 martie 2015, în intervalul 20.30 -21.30.

 

An după an, campania „Ora Planetei” atrage atenţia asupra necesităţii de adopta o atitudine responsabilă faţă de natură, impulsionează discuţiile despre necesitatea identificării modalităţilor de a salva resursele naturale ale fiecărei ţări în parte şi ale planetei în ansamblu. Acţiunea este, în primul rând, una simbolică, dar se mizează pe o participare amplă la nivel global cu scopul implicării la nivel personal.

 

În contextul acţiunilor naţionale dedicate acestui eveniment, cu începere din 2009 Gas Natural Fenosa în Moldova desfăşoară anual mai multe activităţi de instruire cu privire la eficienţa energetică, în general, şi de informare referitor la „Ora Planetei”, în special.
 
Gas Natural Fenosa în Moldova îşi doreşte un viitor mai bun pentru ţara noastră şi pentru planetă. De aceea, în colaborare cu Ministerul Mediului, instituţii, agenţi economici şi ONG-uri se adresează societăţii în ansamblu şi fiecărei persoane în particular, ca şi consumator de energie, cu invitaţia de aderare la acţiunea „Ora Planetei 2015”, încurajându-i să susţină evenimentul şi să deconecteze voluntar aparatele, corpurile de iluminat şi instalaţiile consumatoare de energie electrică timp de cel puţin 60 de minute, de la 20.30 până la 21.30, în ziua de 28 martie curent.
 
„Ora Planetei” înseamnă mai mult decât o campanie de deconectare a luminii, este un indiciu al faptului că omul poate şi trebuie să trăiască în armonie cu natura, promovând menţinerea diversităţii biologice a planetei, reducând poluarea şi practicând consumul responsabil de resurse. Este necesar doar ca fiecare dintre noi să fie deschis şi să adopte noi modele de gândire şi comportament.
 

ESTE ÎN PUTERILE NOASTRE. PENTRU CĂ NE PASĂ!

 

 

PROGRAMUL GAS NATURAL FENOSA ÎN MOLDOVA

 
10 martie 2015
Comunicat de aderare pe site. 
 
Martie 2015
Tipărirea pe facturile de energie electrică  (~132.000 de facturi) expediate clienţilor a mesajului referitor la acțiunea Ora Planetei 2015.
 
11, 19, 25, 28 martie 2015
Mesaje de susţinere a acțiunii Ora Planetei 2015 pe pagina de Facebook a companiei .
 
11, 19, 27 martie 2015
Campanie internă pentru încurajarea angajaților la solidaritatea la acțiunea Ora Planetei 2015.
  
17 martie 2015
Organizarea unei excursii de familiarizare cu privire la eficienţa energetică şi securitatea electrică pentru elevii clasei a VI-a, ”Liceul de Limbi Moderne şi Management” din Chişinău.
 
21 martie 2015
Prganizarea excursiei de familiarizare cu privire la eficienţa energetică şi securitatea electrică pentru elevii clasei a V-a, Liceul Teoretic ”Vasile Vasilache” din Chişinău. (Au avut loc încă alte două excursii la solicitare: clasele a V-a de la ”Liceul de Limbi Moderne şi Management și de la Liceul Teoretic ”Spiru Haret” din Chişinău.)
 
28 martie 2015
Organizarea concursului de desen pe asfalt în cadrul evenimentului comun în colaborare cu Ministerul Mediului al Republicii Moldova.
 
Monitorizarea curbei consumului de energie electrică în intervalul de la 20.30 până la 21.30.

Curba consumului

Notă: rezultatele monitorizării curbei consumului reflectă datele corespunzătoare zonei geografice în care activează Gas Natural Fenosa în Moldova.


31.03.2014
Comunicarea rezultatelor monitorizării consumului de energie electrică.