Responsabilitatea social-corporativă

Gas Natural Fenosa susţine specialiştii în devenire

 

Gala studenţilor performanţi, “Creanga de Aur-2012”, a avut loc la 26 aprilie în incinta casei de cultură a Universităţii de Stat din Moldova.
 
La eveniment au asistat profesori, studenţi, invitaţi de peste hotare, participanţi la Congresul Internaţional de Istorie a Presei, precum şi reprezentanţi ai Gas Natural Fenosa, partener al evenimentului.
 
Studenţii Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la USM, specialişti în devenire, aplică la concursul facultăţii “Creanga de Aur” pentru a-şi testa cunoştinţele şi aptitudinile în jurnalism, comunicare, activitate editorială şi biblioteconomie, iar prestanţa lor academică şi de creaţie la diferite categorii este apreciată de un juriu.
 
Fiind axat pe activitatea extracurriculară, la fel ca în anii anteriori, la ediţia din acest an a concursului „Creanga de Aur” au avut posibilitatea să se înscrie toţi studenţii Facultătii de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării. În total au aplicat 31 de studenţi şi masteranzi, dar numai 10 dintre aceştia au fost desemnaţi câştigători şi au obţinut premii nominale. Alţi 4 studenţi au fost premiaţi cu diplome şi menţiuni speciale din partea juriului.
 
Din 2009 concursul include o categorie de participare, premiată de Gas Natural Fenosa şi care are ca scop implicarea studenţilor în abordarea unor aspecte ce ţin de activitatea în domeniul energetic. La această categorie, „Crenga de Aur” a ediţiei curente a fost înmânată studentei anului II, Daniela David, care a aplicat cu un proiect de campanie de comunicare.
 
Prezentă la Gala “Creanga de Aur-2012”, Veronica Boaghi, Manager Relaţii Externe şi Comunicare la Gas Natural Fenosa, i-a felicitat pe organizatorii şi participanţii la concurs, referindu-se la importanţa acestuia pentru motivarea viitorilor specialişti. 
 
"Pentru Gas Natural Fenosa a devenit deja o frumoasă tradiţie să fie alături de cei mai buni studenţi de la facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării a USM. Este important pentru noi să susţinem tinerii talentaţi, viitori specialişti, care urmează să se angajeze în câmpul muncii după absolvire. Gas Natural Fenosa Moldova desfăşoară şi susţine diverse proiecte adresate pregătirii noii generaţii de profesionişti, considerând investiţiile în potenţialul intelectual al ţării ca fiind cele mai de preţ.” a subliniat Veronica Boaghi.
 
Cu Gas Natural Fenosa energia determină viitorul.