Tradiţiile ne adună, colaborarea ne uneşte

Versiune pentru tipărireVersiune pentru tipărire

Cu prilejul sosirii primăverii, la 1martie în oficiile comericale din toate sectoarele de muncă ale Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A. şi la 

sediul central din capitală al întreprinderii au fost distribuite 2.800 demărţişoare. Tineri cu nevoi speciale, beneficiari ai Asociaţiei „MOTIVAŢIE” din Moldova (AMM), au felicitat personal pe fiecare angajat din sediul administrativ în capitală, s-au întâlnit cu country managerul companiei şi au mers şi în oficiul comercial din Chişinău pentru a-i felicita şi pe clienţi.

 
„Proiecte ca acesta, care omagiază o frumoasă tradiţie naţională, pun în valoare tradiţiile şi valorile companiei, printre ele fiind şi tendinţa noastră de a derula proiecte sociale ce ne ajută să ne integrăm şi să ne simţim parte a comunităţilor, cărora le prestăm servicii”, a spus Jose Luis Gomez Pascual, country manager al Gas Natural Fenosa în Moldova.
 
Victoria Boţan, specialistă în relaţii cu publicul la AMM, a evidenţiat deschiderea manifestată de angajaţii Gas Natural Fenosa în Moldova şi a mulţumit pentru colaborarea, prin intermediul căreia beneficiarii AMM se reintegrează în comunitate, sunt ajutaţi să obţină deprinderi antreprenoriale, precum şi să-şi promoveze abilităţile de confecţionare a lucrărilor manuale, ceea ce le asigură, în consecinţă, un trai mai decent. 
 
În primăvara aceasta cele 2.800 de mărţişoare au fost confecţionate de meşteriţele cu nevoi speciale Bezerdic Tatiana, Nicolaev Alina, Simion Alexandra şi Crişmari Elena, beneficiare ale AMM.
 
Anterior zilei de 1 martie membri ai AMM, reprezentanţi ai Gas Natural Fenosa în Moldova şi mai mulţi tineri cu nevoie speciale, beneficiarii ai AMM, au muncit cot la cot la împachetarea mărţişoarelor, cărora le-a fost ataşat şi câte un mesaj frumos de felicitare.
 
Tradiţia de a marca împreună cu angajaţii sosirea simbolică a primăverii a luat naştere la întreprindere în 2009, când fiecare dintre ei a primit câte un mărţişor la locul de muncă. Acum şase ani această iniţiativă s-a transformat într-un frumos proiect social, ce oferă companiei o colaborare extraordinară cu Asociaţia „MOTIVAŢIE” din Moldova (AMM) şi îi vizează deja şi pe clienţii Gas Natural Fenosa în Moldova.