Informaţie pentru consumatori

Proiectarea și montarea instalațiilor electrice


Î.C.S. “RED UNION FENOSA” S.A. oferă soluţii de proiectare și montare a instalațiilor electrice la cheie. Soluţiile oferite au un caracter integral și includ:

 

 

De aceste servicii pot beneficia potențialii clienți ai companiei Î.C.S. “RED UNION FENOSA” S.A. care necesită proiectarea și/sau montarea rețelelor electrice.

 

 

 


Toate lucrările în rețelele electrice trebuie efectuate cu multă precauție și la cel mai înalt nivel de securitate doar de către persoane profesioniste și autorizate.


Compania Î.C.S. “RED UNION FENOSA” S.A. dispune de o vastă experiență în proiectarea și realizarea lucrărilor de montare a instalațiilor electrice. Personalul său cunoaște cadrul de reglementare a acestor activități și toate aspectele tehnice ale procesului de lucru.


Soluția cea mai eficientă din punct de vedere calitate-preț cu respectarea tuturor normelor de securitate la cele mai înalte standarde este să încredințați companiei Î.C.S. “RED UNION FENOSA” S.A. efectuarea lucrărilor de distribuție. Noi vă garantăm economisirea de timp și atingerea rezultatului dorit.

  • Prețuri accesibile;
  • Respectarea tuturor normelor de securitate;
  • Calitatea lucrărilor realizate la standarde europene;
  • Personal de înaltă calificare;
  • Experiență vastă în proiectarea și realizarea lucrărilor.

 

Pentru orice detalii şi întrebări suplimentare relaționate cu serviciile de proiectare și montare a instalațiilor electrice rugăm să ne contactați la numărul de telefon 022-431-311 sau la adresa de e-mail solutii_energetice@ufmoldova.com.